Qui som?

Heus aquí que un bon dia dels Sants Innocents de l’any 1996, amb l’obra C’est vrai i amb 9 persones al capdavant, va néixer el grup de teatre La Forja de Collbató.

Van començar a assajar al Casal, convivint amb goteres i les penúries que els van acompanyar  fins l’any 2000, on van fer del Casinet el seu àmbit, transportant la seva afició pel teatre, la seva passió per la cultura i el joc de complicitats, i l’impuls de diversos directors, entre els que destaca el Xavi Gabarró, a diverses representacions anuals. Però la seva constància, passió i afició que els defineix, van fer que al 2012, ja tinguessin es constituïssin com associació amb tres seccions: Adults, Joves i Pastorets (secció que engloba adults, joves i els més menuts). Així com l’inici de participacions culturals, i intercooperació amb les entitats de la localitat. Aquest desig de intercooperar va créixer i els va portar a fer intercanvis amb les poblacions veïnes, sent la primera el 2013. Seguint amb les ganes de col·laborar i participar en la cultura del poble, el 2015, produeixen el primer pessebre vivent de La Forja creant així una quarta secció.

Actualment el grup està en ple creixement, ja que les incorporacions són constants i les ganes de fer arribar el teatre més lluny cada vegada són més grans. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada